nieuws

Derde reeks ‘Das je goed recht’

Archief

In januari start op SBS 6 de derde reeks van het juridische consumentenprogramma Das je goed recht.  Ook dit keer neemt John van den Heuvel de presentatie voor zijn rekening. Het vorig seizoen keken gemiddeld 1,1 miljoen mensen naar het programma, dat gedurende acht weken op zondag wordt uitgezonden. 

Derde reeks ‘Das je goed recht’

In het programma ontmoet John van den Heuvel (foto) mensen die verwikkeld zijn geraakt in een juridisch conflict. In iedere aflevering komen diverse praktijkgevallen aan de orde. Verder geven juridische specialisten van DAS antwoord op vragen van kijkers en advies over de aanpak van kwesties. 

De website www.dasjegoedrecht.nl is vanaf de eerste uitzending live. Hier vinden kijkers meer informatie over het programma en de onderwerpen die in de uitzendingen aan de orde zijn gekomen. Bezoekers van de site kunnen er ook de juridische 'Das je goed recht Quiz' spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.