nieuws

Delta Lloyd Groep sluit aan bij Glasgarant

Archief

De labels Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro Verzekeringen worden vanaf 1 januari aangesloten op het Glasgarant-netwerk van autoruitherstelbedrijven. Hierdoor komt het aantal verzekeraars dat gebruik maakt van de diensten van Glasgarant op elf. Aegon, ASR, Europeesche, Generali, De Goudse, Proteq, Reaal en De Zeeuwse waren reeds eerder aangesloten.

Delta Lloyd Groep sluit aan bij Glasgarant

Tot nu toe had Delta Lloyd zelf contracten met verschillende autoruitschadeherstellers. Onderzoek wees echter uit dat het proces van ruitschadebehandeling binnen Glasgarant efficiënter verloopt. "Schaalvoordelen zullen ertoe leiden dat de schadelast daalt", meldt Delta Lloyd. "Tevens zijn de wijze waarop kwaliteit van herstel wordt geborgd en de omvang c.q. fijnmazigheid van het Glasgarant-netwerk als positieve punten uit het onderzoek naar voren gekomen."

De overige labels van Delta Lloyd Groep (Virtes en daaraan gelieerde labels als Kruidvat en iZio) werken nog niet samen met Glasgarant. "Bericht hierover volgt nog", aldus de woordvoerder van Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel