nieuws

Damen legt zich niet neer bij faillissement

Archief

Employee Benefits Services Europe (Ebse), eigendom van Gary Damen, is failliet verklaard, samen met nog zes andere van zijn bv’s in Rijen. Damen, die tal van concepten heeft ontwikkeld voor de assurantiebranche, zegt te zijn geconfronteerd met een afwachtende houding bij tal van (potentiële) opdrachtgevers. Hij werkt aan een spoedige doorstart.

Damen legt zich niet neer bij faillissement

De faillissementen zijn op eigen verzoek van Damen uitgesproken, met het oog op het inkomensbelang van de negen werknemers. Er was naar zijn zeggen al veel geld geïnvesteerd in een aantal grote projecten, die volgens hem als gevolg van budgetteringskwesties zijn verschoven naar 2010.
Allle klanten van zijn vennootschap Arbeidsbegeleiding Nederland zijn medio dit jaar ondergebracht bij de Capability Groep "en gelukkig gaat het daar wel voorspoedig met een omzetgroei van 60%".
Damen is ook bekend als grondlegger (in 2003) van de Nederlandse Federatie van Employee Benefits-adviseurs (Nefeb). In een mailbericht aan de leden van de Nefeb, stelt Damen met klem, dat de faillissementen geen verbintenissen hebben met Nefeb. Hij verwijst naar een bekendmaking van NibeSVV. Dit opleidingsinstituut meldde vrijdag dat het in januari start met vier opleidingen, die door Nefeb zijn geaccrediteerd.

Reageer op dit artikel