nieuws

Crawford Claims Management wordt Broadspire

Archief

Crawford Claims Management, de schademanagementdivisie van Crawford & Company, zal begin volgend jaar worden omgedoopt in Broadspire, Crawfords internationale merknaam voor alle ‘third party administration’-diensten.

Crawford Claims Management wordt Broadspire

Broadspire, dat medio dit jaar in het Verenigd Koninkrijk werd gelanceerd, heeft een eigen logo en wordt momenteel als merk uitgerold in alle zestien Europese landen waar Crawford actief is. Crawford Claims Management verricht voor verzekeraars en andere risicodragers werkzaamheden die samenhangen met schadeclaims, variërend van het registreren van schaden en het verstrekken van managementinformatie tot het – al dan niet tijdelijk – (financieel) beheren van volledige schadeportefeuilles. Hierbij kunnen aspecten aan de orde komen zoals expertise, begeleiding bij schadeherstel, schaderegeling in natura, schuldvraagbeoordeling en regres.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.