nieuws

Crawford Claims Management wordt Broadspire

Archief

Crawford Claims Management, de schademanagementdivisie van Crawford & Company, zal begin volgend jaar worden omgedoopt in Broadspire, Crawfords internationale merknaam voor alle ‘third party administration’-diensten.

Crawford Claims Management wordt Broadspire

Broadspire, dat medio dit jaar in het Verenigd Koninkrijk werd gelanceerd, heeft een eigen logo en wordt momenteel als merk uitgerold in alle zestien Europese landen waar Crawford actief is. Crawford Claims Management verricht voor verzekeraars en andere risicodragers werkzaamheden die samenhangen met schadeclaims, variërend van het registreren van schaden en het verstrekken van managementinformatie tot het – al dan niet tijdelijk – (financieel) beheren van volledige schadeportefeuilles. Hierbij kunnen aspecten aan de orde komen zoals expertise, begeleiding bij schadeherstel, schaderegeling in natura, schuldvraagbeoordeling en regres.

Reageer op dit artikel