nieuws

Consumentenbond stelt zorgvergelijker open

Archief

Aanstaande vrijdag kunnen alle consumenten bij de Consumentenbond zorgverzekeringen vergelijken. Normaal is deze informatie over premies en dekkingen alleen toegankelijk voor leden van de bond, maar op de www.consumentenbond.nl/opendagzorgverzekering zijn de testresultaten vrijdag gratis beschikbaar.

Consumentenbond stelt zorgvergelijker open

De Consumentenbond stelt dat niet alleen op prijs en dekking wordt vergeleken, maar dat ook naar kwaliteit en service van de zorgverzekeraars wordt gekeken. "De Zorgvergelijker biedt de consument een objectieve graadmeter in de brei van de premies en dekkingen door meer dan honderd pakketcombinaties met elkaar te vergelijken", zegt directeur Bart Combée.
Volgens de Consumentenbond is zijn toegevoegde waarde ten opzichte van andere vergelijkingssites dat "wij volledig onafhankelijk zijn" en niet "betaald worden per klik of gesloten verzekering". De kwaliteit en de service heeft de Consumentenbond onderzocht door een panelenquête en eigen onderzoek van websites van zorgverzekeraars.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.