nieuws

Basispremie ASR /De Amersfoortse boven € 100

Archief

Zorgverzekerden van ASR en De Amersfoortse gaan per maand € 6,95 meer betalen voor de restitutiepolis of € 5,95 meer voor de naturapolis. De maandpremie komt daarmee op respectievelijk € 101,95 en € 100,95. Op jaarbasis is dat € 1.223,40 (1.152) en € 1.211,40 (1.128).

Basispremie ASR /De Amersfoortse boven € 100

Bij de aanvullende polissen heeft De Amersfoortse de dekkingen gewijzigd. "De hoge schadelast voor alternatieve geneeswijzen, brillen/lenzen, fysiotherapie, geneesmiddelen en orthodontie heeft er toe geleid dat de vergoedingen voor deze dekkingen zijn verlaagd. De Amersfoortse is ervan overtuigd dat deze aanpassing slechts consequenties heeft voor een uiterst kleine groep grootverbruikers", aldus de verzekeraar in een brief aan het intermediair.
Daarentegen is de dekking voor preventie fors uitgebreid. Zo worden EHBO-cursussen vergoed en ook cursussen om te stoppen met roken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.