nieuws

Avéro sluit aan op Meetingpoint

Archief

Vanmiddag ondertekenen Avéro Achmea en Meetingpoint een intentieverklaring tot samenwerking. Daarmee zijn nu alle grote intermediairverzekeraars aangesloten op het transactieplatform. Avéro wordt geen aandeelhouder van Meetingpoint, zoals Aegon en Nationale-Nederlanden dat eerder wel zijn geworden.

Avéro sluit aan op Meetingpoint

"Het uitbreiden van onze distributie via Meetingpoint sluit goed aan bij onze plannen voor 2010. We streven ernaar het sluiten van verzekeringen zo eenvoudig mogelijk te maken voor ons intermediair. Digitale transacties leveren een aanzienlijke tijd- en dus kostenbesparing op aan zowel de kant van de verzekeraar als die van het intermediair", zegt Rob ter Mors, directeur Markt & Distributie van Avéro.
"Ook de bestaande Meetingpoint-maatschappijen hebben baat bij de aansluiting van Avéro", meent Jan Lindeboom, commercieel directeur van Meetingpoint. "De ervaring leert dat met de toetreding van een nieuwe verzekeraar het gebruik van het platform in de volle breedte toeneemt."
Het bedrijf maakte vorige week bekend te stoppen met de verdere uitrol van het twee jaar geleden nog geïntroduceerde Mp4Office, een administratiepakket voor het intermediair.

Reageer op dit artikel