nieuws

Arag opent vestiging in Amsterdam

Archief

Rechtbijstandverzekeraar Arag opent in januari een bijkantoor in Amsterdam West. Er is bijna 900 vierkante meter gehuurd in het gebouw ‘Prinsenhof’ aan het Koningin Wilhelminaplein 30. Buiten het hoofdkantoor in Leusden heeft Arag al nevenvestigingen in Roermond (2002) en Breda (2004).

Arag opent vestiging in Amsterdam

De vestiging in Amsterdam start met twintig medewerkers, onder wie zeventien juristen. Het komende jaar wordt dit verder uitgebreid. Martijn van Baalen, directeur Finance & Operations Arag: "Klanten willen graag hun dossier persoonlijk bespreken met de behandelend jurist, dat wordt hiermee makkelijker. Ook vindt het intermediair het prettig om een steunpunt te hebben in de omgeving van Amsterdam. Bovendien hebben onze medewerkers steeds meer de wens om dichterbij huis te werken. Amsterdam was voor ons een perfecte oplossing om aan deze wensen tegemoet te komen."

Reageer op dit artikel