nieuws

Aplaza genomineerd voor internationale prijs

Archief

Het transactieplatform Aplaza, een initiatief van NVA, NBVA, Anva en Unit4Agresso, is genomineerd voor één van de ICT Innovation Awards van Banking & Finance. De bekendmaking vindt 27 november plaats in Brussel.

Aplaza genomineerd voor internationale prijs

De initiatiefnemers zien in de nominatie grote waardering voor het platform, waarmee een doorbraak in de ketenintegratie wordt beoogd. Naar verwachting zal Aplaza in het eerste kwartaal van 2010 operationeel zijn.
De B&F ICT Innovation Awards worden elk jaar uitgereikt voor een project binnen de Financial Services Industry in Nederland, België/Luxemburg, Duitsland en – voor de eerste keer –  het Verenigd Koninkrijk. 
Het Aplaza-platform koppelt het softwarepakket van het intermediair direct aan de extranetten van verzekeraars. Hiermee wordt eenmalige invoer van gegevens gerealiseerd en kunnen kosten worden bespaard.

Reageer op dit artikel