nieuws

Alle schadeproducten Generali op Meetingpoint

Archief

Met directe ingang zijn alle schadeverzekeringen van Generali te vinden op het transactieplatform van Meetingpoint. Dat betekent dat het intermediair nu via één platform alle aanvragen en mutaties kan uitvoeren. Generali heeft de intentie om zo snel mogelijk ook de levenproducten te digitaliseren.

Alle schadeproducten Generali op Meetingpoint

"Vandaag de dag gaat nog veel administratief verkeer telefonisch, per e-mail of met formulieren", bespiegelt Generali. "Het plaatsen van de producten op het transactieplatform van Meetingpoint betekent een grote stap in de digitalisering van de verzekeringsbranche."
Omdat Generali de eerste maatschappij is die alle schadeproducten op Meetingpoint heeft ondergebracht, is dit vrijdagochtend met de betrokken medewerkers van de maatschappij gevierd.
Foto: Jan van Leer(links), directeur Schade, wordt gefeliciteerd door Jan Lindeboom, commercieel directeur Meetingpoint.

Reageer op dit artikel