nieuws

Akkermans vraagt kantoren om ‘woekerpolisverklaring’

Archief

Pensioenadviesbedrijf Akkermans & Partners heeft de leden van zijn netwerk gevraagd om een verklaring te ondertekenen dat geen zogeheten ‘woekerpolissen’ zijn verkocht. “Op deze manier wordt de reputatie van ons merk hoog gehouden”, aldus Akkermans.

Akkermans vraagt kantoren om ‘woekerpolisverklaring’

De brief aan de ruim honderd pensioenadvieskantoren die bij het Akkermans-netwerk zijn aangesloten, is gestuurd "teneinde kwaliteit een extra dimensie te geven". De te ondertekenen verklaring bevat verder de stelling dat uit de advisering van producten geen bovenmatige provisie-inkomsten zijn of werden gegenereerd. "Om expliciet aan te geven dat woekerpolissen niet bij onze organisatie horen, dient deze verklaring te worden ondertekend. De insteek van de leden van Akkermans & Partners Pensioen Netwerken is immers urendeclaratie, soms in combinatie met een (beperkte) doorloopprovisie. Te allen tijde dienen inspanningen en opbrengsten in evenwicht te zijn."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.