nieuws

Affiliated FM opent kantoor in Amsterdam

Archief

Schadeverzekeraar Affiliated FM, met het hoofdkantoor in het Amerikaanse Johnston (Rhode Island), heeft een vestiging aan de Zuidas in Amsterdam geopend.

 

Henk Fleurke neemt de leiding van het nieuwe kantoor op zich. Affiliated FM is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf in de sectoren productie (voor onder meer machinebouw- en metaalbewerkingsbedrijven, fabrikanten van plastics en assemblagebedrijven), vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en detailhandel. De polissen worden verkocht via verzekeringsmakelaars. Het basisproduct van Affiliated FM is ‘proVision’, een allrisk schadepolis die kan worden aangevuld met andere verzekeringen, zoals machinebreuk-, constructie- en transportverzekeringen. Met de opening van de vestiging in Amsterdam beschikt de verzekeraar nu wereldwijd over twintig kantoren, waarvan vijf in Europa.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.