nieuws

Achmea kiest voor AAS, ABS, Care en Schadenet

Archief

Wijnand Mebius, general manager van Achmea Schadeservice, heeft de ketens bekendgemaakt waarmee het Achmea Claims Center op het gebied van autoschadeherstel voortaan primair zaken gaat doen. De keuze is gevallen op AAS, ABS, Care en Schadenet.

Achmea kiest voor AAS, ABS, Care en Schadenet

Deze ketens, die deel uitmaken van Achmea's 'eerste ring' van schadeherstellers, zijn volgens Mebius geselecteerd op kwaliteit, prestaties, prijs, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. "Ik wil benadrukken dat de selectie vooral gebaseerd is op het kunnen waarmaken van onze beloften aan onze klanten. Samen met de geselecteerde ketens in de eerste ring zijn wij ervan overtuigd dit ook echt te kunnen doen. Zij zijn straks het gezicht van Achmea op het moment dat het ertoe doet."
Over de schadeherstellers waarmee Achmea buiten de automotive-sector gaat samenwerken, kon Mebius nog geen uitsluitsel geven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.