nieuws

Aantal aanbieders Hypza stijgt naar achttien

Archief

Door een samenwerking aan te gaan met SPN in Venray heeft Hypza, offerte-leverancier voor nettohypotheken, het aantal aanbieders uit kunnen breiden naar achttien. Vanaf nu kunnen ook aanvragen voor BNP Paribas, Syntrus Achmea, Argenta, Bank of Scotland en Florius (in volmacht) worden gedaan. Al eerder startte Hypza een samenwerking met de HypotheekCompany.

Aantal aanbieders Hypza stijgt naar achttien

Hypza telt inmiddels circa veertig deelnemende tussenpersonen. "Wij zijn nu drie maanden bezig en de snelle groei heeft ons verrast", zegt directeur Rick van Ham. "Onze doelstelling van vijftig kantoren eind 2009 is nog steeds haalbaar." Hij zegt met ongeduld te wachten op geldverstrekkers die meer producten zonder provisie in de markt kunnen zetten. "Met name (bank-)spaarproducten zonder renteopslag en zonder doorloopprovisie zijn nog schaars. Geldverstrekkers verschuilen zich achter allerlei administratieve obstakels", zegt hij. "Jammer, want er is een toenemende belangstelling van adviseurs voor dit soort producten."

Reageer op dit artikel