nieuws

Zorgplanet vergelijkt medicijndekking

Archief

Zorgplanet.nl (onderdeel van Scanwork) heeft de ‘pakketvergelijking medicijnen’ gelanceerd. Het bedrijf stelt de enige te zijn die beschikt over deze geavanceerde functionaliteit, waarmee consumenten direct inzicht krijgen welke verzekeraar de beste dekking geeft op het ingevoerde pakket geneesmiddelen.

Zorgplanet vergelijkt medicijndekking

Zorgplanet zegt dat de vergelijker met name een goed hulpmiddel is voor chronisch medicijngebruikers die deels afhankelijk zijn van een vergoeding uit een aanvullende verzekering. Door het aanmaken van een eigen profiel kunnen consumenten hun geneesmiddelenpakket invoeren en het systeem laten berekenen welk product de beste dekking geeft. Vervolgens kan een totaalvergelijking worden gemaakt op voorwaarden en premie.

Reageer op dit artikel