nieuws

Yarden risicodrager van DSB-polissen

Archief

Yarden is als risicodrager opgetreden voor uitvaartpolissen die door Aon Verzekeringen voor DSB Bank zijn gesloten. DSB had dit uitbesteed aan Aon. “Het gaat in totaal om circa honderd polissen”, zegt manager commerciële zaken Serge Evers van Yarden.

De samenwerking met Aon en DSB Bank bestaat sinds 2008. Het gaat om een gelabeld product zonder indexatie, aldus Evers. "Verzekerden hoeven zich overigens geen zorgen te maken", zegt hij. "Alle claims zullen worden afgehandeld volgens de voorwaarden in de polis."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.