nieuws

XL Insurance meldt zich voor middenbedrijf

Archief

XL Insurance heeft een speciaal team geformeerd om in Nederland brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen te gaan aanbieden aan ondernemingen met een omzet van € 30 mln tot € 300 mln. XL beperkte zijn aanwezigheid in ons land tot nu toe tot de grootzakelijke, co-assurantiemarkt. De uitbreiding naar het middenbedrijf vond eerder al plaats in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

XL Insurance meldt zich voor middenbedrijf

Binnen XL is Erik Hartkoren (ex-Allianz) verantwoordelijk directeur voor de Benelux. Zijn team zal zich vanuit Amsterdam gaan richten op bedrijven in de retail- en voedingsbranche alsmede de technologische en dienstverlenende sectoren.
De brandverzekering dekt schade aan opstallen, schade door natuurrampen en schade door bedrijfsonderbrekingen. De aansprakelijkheidsdekking omvat onder meer product- en milieuaansprakelijkheid en het terugroepen van producten. De polissen zijn gescheiden van elkaar te sluiten met lokale, Europese (XL EuroPass) of wereldwijde (XL WorldPass) dekking. De ontwikkeling van aanvullende dekkingen staat gepland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.