nieuws

Witteveen beoogd opvolger Waaijer bij CED

Archief

Stef Witteveen (46) wordt per 1 november lid van de raad van bestuur van CED Holding. Het is de bedoeling dat Witteveen komend voorjaar Johan Waaijer opvolgt als voorzitter van de raad van bestuur van het expertiseconcern.

Witteveen beoogd opvolger Waaijer bij CED

Witteveen is een nieuw gezicht in de verzekeringsbranche. Hij studeerde Bedrijfskunde in Nijenrode en startte zijn professionele carrière met managementfuncties bij Ikea en Allied Breweries. In 1995 werd hij regiodirecteur bij Randstad-dochter Tempo Team en vier jaar later leidde hij voor Randstad Holding in België de integratie van twee dochtermaatschappijen. Binnen de Randstad-organisatie groeide hij door naar de functie van bestuursvoorzitter van Randstad in de Verenigde Staten, een functie die hij vier jaar heeft bekleed.

Reageer op dit artikel