nieuws

Westenburg koopt polissen Intermarkit

Archief

Joop Beekmans heeft zijn verzekeringsportefeuille van Intermarkit Financieel Advies verkocht. De nieuwe eigenaar is Westenburg Assurantiën in Breda.   Beekmans wil meer tijd vrijmaken voor zijn consultancywerk, gericht op de ontwikkeling van nieuwe distributievormen voor financiële producten. Dat doet hij voor banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen al sinds 1995 vanuit Den Bosch. In de loop der […]

Joop Beekmans heeft zijn verzekeringsportefeuille van Intermarkit Financieel Advies verkocht. De nieuwe eigenaar is Westenburg Assurantiën in Breda.
 
Beekmans wil meer tijd vrijmaken voor zijn consultancywerk, gericht op de ontwikkeling van nieuwe distributievormen voor financiële producten. Dat doet hij voor banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen al sinds 1995 vanuit Den Bosch. In de loop der jaren is daar bemiddelingswerk bij gegroeid, maar daar heeft Beekmans niet voldoende tijd meer voor. "Je moet keuzes maken, hè", zegt hij.
 
De portefeuille omvat circa 1.300 polissen van 450 relaties. Westenburg (Breda) behoort met een omzet van zo'n € 6,5 mln tot de honderd grootste intermediairbedrijven van ons land.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.