nieuws

Weer veel volmachten

Archief

Voogd en BAE

Voogd & Voogd kreeg van OVZ (Goes) de achttiende volmacht. Die geldt voor alle producten. "Maar in eerste instantie voegen wij vooral de personen- en bestelautoproducten aan ons automotive-assortiment toevoegen", aldus directeur Bas de Voogd. "Zowel qua product als qua prijsstelling vormen zij voor onze ruim 1.800 bemiddelaars een waardevolle aanvulling."
 
EAG Assuradeuren, het volmachtbedrijf van BAE Groep in Eindhoven, ontving zijn dertiende volmacht van rechtsbijstandverzekeraar DAS ontvangen. De bijna tweehonderd met BAE samenwerkende kantoren hadden al via een volmacht toegang tot concurrent Arag.
 
"Sinds eind vorig jaar hebben wij er een kleine vijftig kantofren bij gekregen", zegt BAE-directeur André Bastiaans. Hij is blij met de huidige combinatie van volmachtbedrijf en serviceprovider. "Het heeft ons in een betere onderhandelingspositie met verzekeraars gebracht."
 
Hoeijmakers
Delta Lloyd verleende een volmacht aan Driekleur Verzekeringen. Het Zeeuwse kantoor, dat al zes volmachten had, heeft kantoren in Goes, Zierikzee, Middelburg en Terneuzen en bedient met vijftig medewerkers circa 20.000 relaties.
 
De Hoeijmakers Groep in Kessel kreeg een volmacht van Unigarant, vooral vanwege diens specialisatie in particuliere schadeverzekeringen, zegt directeur Ruud Hoeijmakers. Het kantoor, met 35 medewerkers en 11.000 relaties, had al volmachten van NN, Europeesche, Arag en Monuta.

Reageer op dit artikel