nieuws

VKG als eerste met online aov

Archief

Van Kampen Groep zegt de eerste te zijn die mkb-klanten de mogelijkheid biedt om direct een aov te sluiten. Risicodrager op de online aov is Movir.

 

"Binnen tien minuten heeft de tussenpersoon samen met zijn klant de gehele aanvraag doorlopen. De klant hoeft niet fysiek medisch gekeurd te worden en hij is direct en volledig verzekerd", aldus VKG.

 

Het product wordt onder de naam VKG AOV Online aangeboden aan het intermediair. De online aov is uitsluitend bedoeld voor het mkb. "Met ons nieuwe product voorzien wij in de behoefte van zowel het intermediair als de ondernemer: een betaalbare premie gecombineerd met een volledige dekking. Rug en psyche zijn meeverzekerd", aldus directeur Ruud van Kampen.

 

Bij arbeidsongeschiktheid vanaf 25% ontvangt de ondernemer een uitkering waarbij wordt uitgegaan van het zuiver beroepscriterium. De tussenpersoon kan de basisdekking voor de klant uitbreiden met de eenmalige uitkering en/of de verlengde dekking.

 

Elektronische gezondheidsvragen maken deel uit van de aanvraag. Via een beveiligde internetomgeving kan de ondernemer zelf zijn arbeidsongeschiktheid melden. De maximale acceptatieleeftijd is 58 jaar. Voor inkomens tot _ 135.000 is geen fysieke medische keuring nodig.

 

Reageer op dit artikel