nieuws

Vergelijkingsprogramma Rolls verrijkt met Inboedel

Archief

Per 1 november wordt het vergelijkingsprogramma Rolls (Kooijmans Software) uitgebreid met de module Inboedel. Met Rolls kunnen dan ook de premies en voorwaarden van deze verzekeringen worden vergeleken. De diverse inboedelwaardemeters van de maatschappijen worden naar wens toegepast, waarmee garantie tegen onderverzekering wordt verkregen.

Vergelijkingsprogramma Rolls verrijkt met Inboedel

De prijs van de Rollsmodule Inboedel is € 95 per jaar; gebruikers van het programma die al beschikken over de modules AVP en Opstal, kunnen tot het einde van het jaar gratis en automatisch beschikken over de module Inboedel. Dit aanbod geldt ook voor overige gebruikers die de module Inboedel bestellen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.