nieuws

Verbond start tweede fase van vergroting inzetbaarheid

Archief

Het Verbond van Verzekeraars is gestart met de tweede fase van een voorlichtingscampagne die als doel heeft om de inzetbaarheid van medewerkers in de verzekeringsbranche te vergroten.

 

De afgelopen tweeënhalf jaar werden de pijlen vooral gericht op de afdelingen Personeelszaken, maar nu zijn de medewerkers zelf aan zet.

 

In het kader van de campagne ‘De verzekeringsbranche werkt aan inzetbaarheid’ zijn een brochure en een online ‘inzetbaarheidscheck’ gemaakt, die te vinden zijn op de site www.inzetverzekerd.nl. De brochure bevat tips, testen en oefeningen die voor een groot deel zijn gebaseerd op het boek ‘Breng beweging in je loopbaan’ van Marinka Kuijpers. Daarnaast heeft het Verbond een workshop ontwikkeld die verzekeraars kunnen overnemen voor hun eigen organisatie. Doel is dat medewerkers na afloop weten waarom inzetbaarheid van belang is, wat ze er zelf aan kunnen doen en hoe hun werkgever ze daarbij kan ondersteunen.

 

Reageer op dit artikel