nieuws

Vakbondsleden akkoord met verlenging cao ING

Archief

De leden van de vakorganisaties FNV, CNV,  De Unie en BBV zijn akkoord met de verlenging van de cao en het sociaal plan ING tot eind 2011. Dat betekent dat op 1 januari een loonsverhoging van 1% wordt toegekend, gevolgd door nogmaals 1% meer salaris op 1 september 2011.

Vakbondsleden akkoord met verlenging cao ING

Voor de 8.000 ING-medewerkers in de verzekeringstak, waarvoor ING in juli aankondigde dat Postbank Verzekeringen, RVS en Nationale-Nederlanden onder het label van NN worden samengevoegd,  betekent de verlenging van het sociaal plan dat ING gehouden blijft aan het uitgangspunt 'van-werk-naar-werk' tot aan 1 januari 2012. In drie jaar tijd zullen hier naar schatting 800 banen komen te vervallen.

Per 1 december komen 700 (oud-ING-)medewerkers van R.R. Donnelley (voorheen Astron), gespecialiseerd in het zogeheten doumentenmanagement, weer terug in dienst bij ING. Door dit akkoord is nu ook het sociaal plan op hen van toepassing.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.