nieuws

Uvit besteedt serverbeheer uit aan Atos Origin

Archief

Zorgverzekeraar Uvit, de combinatie van Univé, VGZ, IZA en Trias, besteedt het beheer van zijn computersystemen voor de komende zes jaar uit aan Atos Origin. Daarmee verhuizen 1.500 servers naar het datacenter van Atos Origin. Twaalf medewerkers van Uvit treden in dienst bij het ICT-bedrijf.

Uvit besteedt serverbeheer uit aan Atos Origin

Aanleiding voor de uitbesteding is de verhuizing van de hoofdvestigingen in Nijmegen en Zwolle naar een nieuw hoofdkantoor in Arnhem. Omdat beide vestigingen over een eigen datacentrum beschikten, een erfenis van de fusiehistorie, besloot Uvit de gelegenheid aan te grijpen om het serverbeheer bedrijfsbreed opnieuw te bekijken. Uiteindelijk moet de uitbesteding leiden tot kostenbesparing, een hogere betrouwbaarheid en meer flexibiliteit.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.