nieuws

Univé Stad en Land en Noord-Oost samen verder

Archief

Univé Stad en Land met hoofdzetel in Apeldoorn en Univé Noord-Oost in Stadskanaal gaan intensief samenwerken. De bedoeling is dat beide organisaties vanaf 1 januari 2010 worden aangestuurd door een gezamenlijke raad van bestuur. Die zal bestaan uit Jan Kamp (Stad en Land), Heiko Leugs (Noord-Oost) en Jan Lubbers (Stad en Land).

Univé Stad en Land en Noord-Oost samen verder

"Op dat moment is er een organisatie ontstaan met een omzet van circa € 25 mln, 300 medewerkers en 15 vestigingen", aldus Kamp (foto). De samenwerking zal volgens hem geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid. De zes vestigingen van Noord-Oost en de negen van Stad en Land blijven allemaal bestaan.
Voornaamste doelstellingen van de samenwerking zijn een verdere professionalisering en meer mogelijkheden voor specialisering. "De markt biedt mogelijkheden genoeg. Dat blijkt dit jaar wel wel uit de netto toename van 12.000 polissen bij Stad en Land", aldus Kamp. "Door meer efficiency denken wij die mogelijkheden beter te kunnen benutten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.