nieuws

Tweede Bossche kantoor van Huis & Hypotheek

Archief

Franchiseketen Huis & Hypotheek meent met een tweede vestiging in Den Bosch een optimale dekking in de provinciehoofdstad te hebben bereikt. Het is tevens de vervulling van een hartenwens van William Fabrie.

 

Fabrie runt sinds begin 2001 de vestiging Huis & Hypotheek Oss en is al sinds dat jaar bezig geweest een vestiging in Den Bosch te beginnen. In het centrum van die stad heeft de franchiseketen al een door Marcel Lazeroms gedreven vestiging aan de Prins Bernhardstraat.

 

Fabrie is opgetogen over zijn vestiging. "Hoewel de crisis in volle gang is, verwacht ik erg veel van Den Bosch. De locatie, Stationsweg, is in ieder geval super." Naast advisering op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen, houdt Fabrie zich ook bezig met echtscheidingsbemiddeling.

 

Huis & Hypotheek, sinds kort dochter van Optima, omvat een kleine zeventig vestigingen.

 

Reageer op dit artikel