nieuws

Twee miljoen berichten via ECH

Archief

De Stichting Elektronische Communicatie Hypotheken (ECH) heeft eind september het tweemiljoenste bericht verstuurd via het eigen systeem, dat informatie-uitwisseling tussen hypotheekverstrekkers en notariskantoren verzorgt.

Twee miljoen berichten via ECH

Het internetplatform bestaat sinds 2003. Inmiddels zijn Rabobank, Westland Utrecht, Direktbank, RNHB Bank en ASR Nederland aangesloten op ECH. Zij communiceren via het systeem met 660 notariskantoren. "22% van de hypotheekdossiers in Nederland passeert de ECH-infrastructuur. Ten opzichte van 2008 is dat een stap voorwaarts met 20%."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.