nieuws

Twee kantoren in regio Deventer failliet

Archief

De rechtbank in Zwolle heeft dinsdag twee assurantiekantoren in de regio Deventer failliet verklaard. Het betreft Borger & Bronkhorst in Deventer en het in Raalte gevestigde Van Mierlo Assurantiën.

Twee kantoren in regio Deventer failliet

Bij Borger & Bronkhorst werkten tot voor kort nog acht mensen. De directie werd gevoerd door Wout Borger, zakenpartner Erix Bronkhorst was niet meer voor de onderneming werkzaam. De vergunning voor de bemiddeling in hypothecair en consumptief krediet is enkele maanden geleden door toezichthouder AFM ingetrokken.
Eenmanszaak Van Mierlo Assurantiën is op aanvraag van eigenaar Bert van Mierlo failliet verklaard. Hij noemt als oorzaak een slepend financieel geschil met voormalig compagnon Roeland Berkemeijer. Zij hadden een gezamenlijke onderneming van 1 juli 2004 tot 1 januari 2007. Curator Jasper Gevers van De Haan Advocaten in Zwolle probeert de portefeuille van Van Mierlo te verkopen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.