nieuws

Twee Haagse hypotheekbemiddelaars bankroet

Archief

De Haagse rechtbank heeft voorlopige surseance verleend aan Ulrick ’t Zand, die in Rijswijk handelde onder de naam HypotheekVisie. Voor het kantoor Hypo-take Den Haag was het oordeel van de rechter minder coulant: faillissement.

Twee Haagse hypotheekbemiddelaars bankroet

't Zand krijgt uitstel van betaling omdat hij bijna overeenstemming heeft met de schuldeisers. Bewindvoerder Spaa hoopt dit akkoord binnenkort alsnog te bereiken. Hij heeft van HypotheekVisie begrepen dat de franchiseovereenkomst met 't Zand in juni was beëindigd. Op de website van de hypotheekketen staat HypotheekVisie Rijswijk echter nog gewoon als een van de franchisenemers aangegeven.
Hypo-take Den Haag was een onderneming van Carlos Honders. Hij werd in mei al persoonlijk failliet verklaard. Vestigingen van Hypo-take in Zoetermeer en Pijnacker zijn eerder al opgeheven.

Reageer op dit artikel