nieuws

Turks intermediairbedrijf Agea failliet

Archief

BAS (Alkmaar)

Een (betwiste) huurschuld van circa € 3.500 heeft geleid tot het faillissement van bemiddelingsbedrijf BAS Financieel Dienstencentrum, dat nu gevestigd is in Alkmaar, maar tot vorig jaar in Bergen (NH) zetelde. Op het adres van de failliete BV zit nu BAS Financiële Diensten, een eenmanszaak van Jeanette Burgering-Daalder, die ook eigenaresse van de BV was. Het verblijf van BAS (staat voor: Bergen-Alkmaar-Schoorl) in Alkmaar heeft z'n langste tijd gehad, verklaart echtgenoot Rob Burgering. Deze maand verhuist het bedrijf naar Heerhugowaard, waar zal worden samengewerkt met de S&A Groep. In hetzelfde pand aan de Marsmanstraat start Burgering zelf met een FDC-vestiging.
 
Het in 1993 opgerichte bemiddelingsbedrijf begon in Amsterdam, maar verhuisde al snel naar Bergen. Deelname aan de formule Koophuis Nederland, waarbij het tevens ging bemiddelen in aan- en verkoop van onroerend goed, viel voor BAS niet positief uit en leidde tot een faillissement in 1997. "Er werd besloten om een geheel andere koers te gaan varen en te gaan werken als een 'totaaladvieskantoor'."

Reageer op dit artikel