nieuws

Troeven-actie van Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd is gestart met een renteactie voor hypotheken, waarbij de adviseur hiervoor geselecteerde klanten tot 0,2% korting mag geven over de eerste rentevastperiode van hun hypotheek.

 

Voor elke twee getekende hypotheekoffertes krijgt de adviseur een RenteTroef in handen ter waarde van 0,1% op de hypotheekrente. Hij of zij kan vervolgens zelf bepalen bij welke klant de verdiende RenteTroeven worden ingezet. Er zijn echter een paar extra spelregels. Zo kan de adviseur per geselecteerde klant maximaal twee RenteTroeven inzetten en moet de hypotheekofferte waarop de korting wordt ingezet, gesloten worden met NHG. Daarnaast moet het minimaal af te dekken overlijdensrisico worden verzekerd met een overlijdensrisicoverzekering van Delta Lloyd.

 

"Met de RenteTroef heeft het intermediair een troefkaart in handen die ze kunnen uitspelen om een klant een nog scherper geprijsde hypotheekofferte voor te leggen", motiveert Delta Lloyd de actie, waarvoor geen einddatum is vastgesteld, maar wel een budget. "De actie loopt dus door tot het budget op is."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.