nieuws

Starters

Archief

Partners in Assurantiën (Purmerend)

Alex ten Haaf en PeterKnook zijn samen gestart met Partners in Assurantiën. Het kantoor richt zich op mkb en particulieren. Ten Haaf was jarenlang eigenaar van een makelaars- hypotheek- en assurantiekantoor in Uithoorn en is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Knook komt uit de accountancy en heeft 20 jaar ervaring op gebied van verzekeringen en administraties.
 
Invalesco (Oegstgeest)
Marvin van der Bent (24) heeft een drietal jaar ervaring opgedaan als adviseur en in binnen- en buitendienst. Met Invalesco is hij voor zichzelf begonnen als franchisenemer van Lifetime, een organisatie die werkt op basis van abonnement. De vergunning is aangevraagd en tot die binnen is werkt hij voor rekening van organisatie. Van der Bent adviseert niet op het gebied van hypotheken.
 
Kamphuis Financiële Diensten (IJsselstein)
Huib en Marleen Kamphuis zijn jarenlang werkzaam geweest in het familiebedrijf Landstad Assurantiën. Nu zijn ze Kamphuis Financiële Diensten gestart en nemen ze een gedeelte van de portefeuille van hun huidige werkgever over. Kamphuis Financiële Diensten levert allround advies. De vergunning is inmiddels aangevraagd maar ze starten pas als alles rond is, waarschijnlijk aan het eind van het jaar.

Reageer op dit artikel