nieuws

Starters

Archief

Berrie de Gouw Verzekeringen (Waalwijk)

 

De 54-jarige Berrie de Gouw heeft bijna 20 jaar als financieel adviseur gewerkt en is na een reorganisatie voor zichzelf begonnen. Het kantoor staat op naam van zijn vrouw die het organisatorische gedeelte voor haar rekening neemt. De vergunning van de AFM voor schade en leven is binnen en het echtpaar is inmiddels gestart zonder bestaande portefeuille.

 

Breebaart Financieel Advies (Groningen)

 

Ronald Breebaart (32) verwacht in januari van start te kunnen gaan. Hij is nu nog bezig met de aanvraag van de vergunning. Breebaart werkt sinds 2002 in de branche, onder meer als hypotheekadviseur en commercieel medewerker. Met Breebaart Financieel Advies geeft hij volledig financieel advies aan particulieren waarbij hij volledig op basis van uurloon en abonnement werkt.

 

Terpstra Financiele Diensten (IJlst)

 

Na ruim 25 jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest in diverse functies gaat Gerrit Terpstra (48) voor zichzelf beginnen. De vergunning is aangevraagd en kan elk moment binnenkomen. Terpstra start als de vergunning binnen is zonder portefeuille. Hij is nog bezig met de ontwikkeling van zijn website. Terpstra Financiële Diensten werkt op basis van een financieel service abonnement.

 

Reageer op dit artikel