nieuws

Sponsoring Oranje van NN naar ING

Archief

Nationale-Nederlanden gaat vanaf 1 januari niet meer door het leven als de hoofdsponsor van het Nederlandse voetbalelftal. Moederbedrijf ING neemt dan het stokje over en doet dat in elk geval tot en met het WK van 2018. NN blijft wel tussenpersonen uitnodigen voor het bijwonen van thuiswedstrijden van Oranje.

Sponsoring Oranje van NN naar ING

Onlangs werd bekend dat dit relatieprogramma met betrekking tot het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika komende zomer is geschrapt. "Dat is onder de huidige economische omstandigheden niet verantwoord", zei NN daarover. De verzekeraar is twintig jaar lang hoofdsponsor geweest van Oranje. ING is sinds 1996 sponsor van de KNVB. "We gaan het 'Oranjegevoel' nog dichter bij onze klanten brengen", kondigt directielid ING Retail Hans Hagenaars aan. "Meer dan de helft van alle Nederlanders is klant bij de ING en de kleur oranje, de leeuw en de Hollandse mentaliteit zijn daarbij factoren die de ING en de KNVB gemeen hebben."

Reageer op dit artikel