nieuws

SEH informeert intermediair over nieuwe provisieregels

Archief

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) houdt in de komende maanden voor haar 14.000 leden veertien regionale informatiebijeenkomsten over de nieuwe provisieregels en de gevolgen voor de adviespraktijk.

 

De bijeenkomsten worden gehouden in samenwerking met de AFM en Oostdam & Van den Eijkel.

 

Tijdens de bijeenkomsten gaat de AFM uitleggen hoe het toezicht op de provisieregels zal plaatsvinden, terwijl Oostdam & Van den Eijkel zal aangeven hoe de hypotheekadviseur een eigen inducementbeleid kan opzetten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk gemaakt welke provisies wel of niet zijn toegestaan en welke informatie moet worden doorgegeven aan de klant.

 

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op 3 november (Zwijndrecht), 5 november (Den Haag), 10 november (Schiphol), 12 november (Eindhoven), 17 november (Eemnes), 19 november (Akersloot), 24 november (Bergen op Zoom), 26 november (Apeldoorn), 1 december (Vught), 3 december (Arnhem), 8 december (Emmeloord), 10 december (Hengelo), 15 december (Stein-Urmond) en 17 december (Groningen).

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.