nieuws

SEH het land in over gevolgen nieuwe provisieregels

Archief

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) houdt in de komende maanden voor haar 14.000 leden veertien regionale informatiebijeenkomsten over de nieuwe provisieregels en de gevolgen voor de adviespraktijk. De bijeenkomsten worden gehouden in samenwerking met de AFM  en Oostdam & Van den Eijkel.

SEH het land in over gevolgen nieuwe provisieregels

Tijdens de bijeenkomsten zal de AFM uitleggen hoe het toezicht op de provisieregels zal plaatsvinden, terwijl Oostdam & Van den Eijkel zal aangeven hoe de hypotheekadviseur een eigen inducementbeleid kan opzetten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk gemaakt welke provisies wel of niet zijn toegestaan en welke informatie moet worden doorgegeven aan de klant.
De bijeenkomsten vinden plaats op 3 november (Zwijndrecht), 5 november (Den Haag), 10 november (Schiphol), 12 november (Eindhoven), 17 november (Eemnes), 19 november (Akersloot), 24 november (Bergen op Zoom), 26 november (Apeldoorn), 1 december (Vught), 3 december (Arnhem), 8 december Emmeloord, 10 december (Hengelo), 15 december (Stein-Urmond) en 17 december (Groningen). 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.