nieuws

Schuitje varen met Paerel

Archief

Levensverzekeraar en vermogensbeheerder Paerel heeft afgelopen maand 85 tussenpersonen getrakteerd op een 'Paerel-tour' door Amsterdam, waarbij per rondvaartboot onder meer het onderkomen van Paerel aan de Herengracht werd bezichtigd. 

Levensverzekeraar en vermogensbeheerder Paerel heeft afgelopen maand 85 tussenpersonen getrakteerd op een 'Paerel-tour' door Amsterdam, waarbij per rondvaartboot onder meer het onderkomen van Paerel aan de Herengracht werd bezichtigd. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.