nieuws

Run op Afab-domeinnamen

Archief

Er is inmiddels sprake van een run op domeinnamen die zijn gerelateerd aan Afab. Niet alleen Afab zelf, maar ook Bartels Advocaten en een inwoner van het Groningse Veendam hebben Afab-gerelateerde url’s vastgelegd bij de Stichting Internet Domein Registratie (SIDN).

Run op Afab-domeinnamen

Op 8 oktober liet Afab zelf bij SIDN de sitenamen afabclaim.nl, afabramp.nl en afableed.nl vastleggen. "Baat het niet, dan schaadt het ook niet", verklaarde Afab-topman Maasbert Schouten. Begin deze week heeft Bartels Advocaten op haar beurt besloten de volgende domeinnamen vast te leggen: leedafab.nl, claimafab.nl en rampafab.nl. Veendammer Jac Kiewiet liet dinsdag maasbertschoutenleed.nl, afabhorror.nl en afabgedupeerden.nl in het SIDN-register opnemen.
Overigens heeft Afab de domeinnamen niet geheel proactief laten vastleggen. Advocaat Bert Oude Middendorp, die betrokken is bij de Stichting Hypotheekleed, zegt dat hij al vóór 8 oktober de handelsnamen Afabclaim en Afab-claim had laten opnemen in het Handelsregister. "Als Afab proactief was, dan waren wij pro-proactief", aldus Oude Middendorp.

Reageer op dit artikel