nieuws

Radar zet lamp op letselschaderegeling

Archief

Het tv-consumentenprogramma Tros Radar zal in de uitzending van maandagavond de lamp zetten op de letselschaderegeling. In de kern komt het er op neer, dat het nog steeds niet goed gaat. ‘Letselschadeslachtoffers dupe van gesteggel om uitkering’, is het motto van de uitzending.

Radar zet lamp op letselschaderegeling

In de aankondiging stelt de Tros: "Drie jaar geleden spraken verzekeraars, in een heus convenant, af dat slachtoffers van letselschade eerder betaald zouden moeten worden. Inmiddels komen bij Radar de eerste signalen binnen dat het convenant niet wordt nageleefd. Zo zijn slachtoffers van letselschade opnieuw de dupe van eindeloos gesteggel tussen de verschillende partijen. In de uitzending van maandag de verhalen van deze mensen."
Verdere toelichting was vrijdag niet te krijgen. In elk geval zijn directeur Jaap Smit van Slachtofferhulp Nederland en professor Arno Akkermans, gespecialiseerd in civiele aansprakelijkheid bij letselschade, geïnterviewd.
(Nederland 1, 20.30 uur).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.