nieuws

PWZ wordt Zilveren Kruis Achmea

Archief

Verzekerden van PWZ Achmea gaan per 1 januari over naar Zilveren Kruis Achmea. Hiermee verdwijnt het label van de markt, “maar het regionale karakter en de afspraken van de grootste zorgverzekeraar in de regio Zaanstreek/Waterland blijven bestaan”, aldus Achmea.

PWZ wordt Zilveren Kruis Achmea

De systemen van PWZ waren al eerder ondergebracht bij Zilveren Kruis. "Het verzekeringsaanbod, de voorwaarden en de premie van deze twee merken zijn momenteel hetzelfde. De administratie van PWZ en Zilveren Kruis wordt op één centraal punt geregeld en ook de medewerkers van de klantenservice zijn hetzelfde. Om die reden hebben we besloten om de klanten bij Zilveren Kruis onder te brengen", aldus commercieel directeur Arné van den Boom.
"Dit betekent niet dat het regionale karakter van PWZ verloren gaat. Onze medewerkers blijven in de buurt, bijvoorbeeld in de servicepunten in Purmerend, Volendam en Zaandam. Vanaf 1 januari staat er op alle officiële documenten alleen geen PWZ Achmea meer. Dat is alles."

Reageer op dit artikel