nieuws

Premiedempingspolis Boelaars & Lambert

Archief

Assurantiemakelaardij Boelaars & Lambert Groep heeft samen met dienstverlener Acture een premiedempingsverzekering ontwikkeld voor eigenrisicodragers Ziektewet. Met de nieuwe verzekering wordt in eerste instantie gemikt op de uitzendbranche.

Premiedempingspolis Boelaars & Lambert

Uitzendbureaus die eigenrisicodrager willen worden voor de Ziektewet kunnen fors besparen op hun lasten dankzij de specialistische schadelastbeheersing van Acture, aldus Boelaars. De premiedempingsverzekering is inclusief garantstelling voor de Belastingdienst. "Hierdoor wordt het risico op extra lasten afgedekt en wordt de besparing ten opzichte van het publieke bestel alleen maar groter."

De premiedempingsverzekering is het eerste van een reeks producten die door Boelaars & Lamber en Acture zullen worden ontwikkeld.
Foto v.l.n.r.: Ronald Sijpen (directeur Acture), Lex Moerings (onderdirecteur Boelaars en Lambert) en Maudie Derks (directeur Acture) bij de contractondertekening.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.