nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Niek Post (48) wordt per 1 november de nieuwe directievoorzitter van Willis Nederland, dat sinds juni zonder topman zat, nadat Hugo Wegbrans naar concurrent Aon was overgestapt. Post is op zijn beurt afkomstig van Aon, waar hij strategisch accountmanager Global Accounts was. Daarvoor werkte hij zes jaar voor de makelaarstak van ING; hij begon zijn loopbaan in 1980 bij assurantiemakelaar Heerkens, Thijssen & Caviet.

 

Bij Nationale HypotheekPas is Arnold Drent gestart als directeur NHP Producten. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop van NHP Producten door assurantietussenpersonen in heel Nederland. Drent (41) komt van InterFinanceNed waar hij manager Verkoop was.

 

Philip Venema (48), sinds 2000 werkzaam binnen ABN Amro Bank, is benoemd tot Chief Operations Office bij ABN Amro Verzekeringen. Hij is de opvolger van Jaap Witteveen die eerder een andere functie binnen de bank heeft aanvaard.

 

De 36-jarige Johan Middendorp is bij Alfam Consumer Credit NL hoofd Acceptatie en Contractintake geworden. De afgelopen twaalf jaar werkte Middendorp in diverse managementfuncties binnen Fortis.

 

ASR Verzekeringen heeft Bert van der Weerd (41) aangesteld als adjunct-directeur Marketing. Hiervoor werkte Van der Weerd voor SNS Bank en Reaal.

 

Peter-Jan Smits (44) is bij Achmea Vitale aan de slag gegaan als directeur Commercie. Smits is afkomstig van ArboDuo.

 

Bij XL Insurance is Eric Niesen, voorheen werkzaam bij Allianz en RSA, gestart als senior underwriter Property Middle Market Region Benelux.

 

Ton Verhoeckx (51) is aangesteld als commercieel directeur bij Ortel Verzekeringen. Verhoeckx werkte de afgelopen vijftien jaar bij ING Wholesale Insurance als advisor Insurance Management.

 

Harry Groeneveld is per 1 september toegetreden als partner bij interim- en consultancybedrijf Pool Management & Organisatie, bureau voor interim-management. Hij was tot mei vorig jaar directievoorzitter bij Quion. Groeneveld wordt primair verantwoordelijk voor de sectoren Zorg, Financiële Dienstverlening en Bedrijfsleven in noordoost-Nederland.

 

Reageer op dit artikel