nieuws

Ook faillissement voor DSB Beheer

Archief

De rechtbank in Alkmaar heeft woensdag in navolging van DSB Bank ook het overkoepelende DSB Beheer failliet verklaard. Daaronder vallen ook de de verzekeringsactiviteiten van het concern van Dirk Scheringa.

Ook faillissement voor DSB Beheer

Het faillissement is op eigen verzoek uitgesproken. Tot curatoren zijn benoemd Rutger Schimmelpenninck (ook curator bij DSB Bank) en Marcel Groenewegen. Onder DSB Beheer vallen onder meer de eigen schade- en levensverzekeraar, ontwikkelaar van lastenbeschermers Gema Adviesgroep en intermediairbedrijf DGA in Zeeland. Dat laatste bedrijf vertrouwt erop een nieuwe eigenaar te vinden.
Voor lopende DSB-polissen heeft het faillissement geen gevolgen, zo hebben de curatoren laten weten. "De drie verzekeringsbedrijven staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank en voldoen aan de eisen inzake solvabiliteit en liquiditeit."

Reageer op dit artikel