nieuws

Ohra wordt partner van Brandwonden Stichting

Archief

Ohra gaat voor een periode van drie jaar samenwerken met de Nederlandse Brandwonden Stichting. De eerste gezamenlijke actie is er ook al. Iedere kersverse donateur kan zes maanden gratis zijn inboedel verzekeren bij de direct writer.

Ohra wordt partner van Brandwonden Stichting

Voor elke nieuwe verzekerde doneert Ohra € 10 aan de Brandwonden Stichting. "Door deze samenwerking leveren we een substantiële bijdrage aan het werk dat zij doen. We betrekken niet alleen onze klanten en de donateurs bij de Brandwonden Stichting, maar ook onze medewerkers", stelt Ohra-directielid Hanneke Jukema. "De 'mensen van Ohra' worden door middel van een nieuwe interne campagne met promotiemateriaal, collectebussen en berichten op het intranet uitgenodigd om een persoonlijke bijdrage te leveren."
Naast de actie voor de inboedelverzekering zijn er voor de overige schadeverzekeringen kortingen die uitsluitend voor donateurs gelden.
Foto: Hanneke Jukema (Ohra) overhandigt een cheque aan Welsly Bodha.

Reageer op dit artikel