nieuws

NN: einde bonus zakenpakketpolis

Archief

Nationale-Nederlanden stopt per 1 januari met de actie waarbij het sluiten of uitbreiden van de ZekerheidsCombinatie Bedrijven (ZCB) extra wordt beloond, zo is aan het intermediair gemeld.   Bij een nieuwe ZCB met vier of meer posten ontvangt de tussenpersoon een bonusprovisie van € 100. Bij omzetting van een bestaande portefeuille met drie of meer losse […]

Nationale-Nederlanden stopt per 1 januari met de actie waarbij het sluiten of uitbreiden van de ZekerheidsCombinatie Bedrijven (ZCB) extra wordt beloond, zo is aan het intermediair gemeld.
 
Bij een nieuwe ZCB met vier of meer posten ontvangt de tussenpersoon een bonusprovisie van € 100. Bij omzetting van een bestaande portefeuille met drie of meer losse posten tot een ZCB inclusief minimaal één nieuwe post, bedraagt de bonus € 50. Datzelfde bedrag geldt indien een bestaande ZCB van drie of meer posten met minimaal één nieuwe polis wordt uitgebreid. Overigens komt een ZCB, maar eenmaal in aanmerking voor bonusprovisie.
 
Standaardpakketten die pas na 1 december zijn geïntroduceerd (voor zzp'ers Uiterlijke verzorging en de Horeca-combinatie) zijn uitgesloten van de regeling.

Reageer op dit artikel