nieuws

Nieuwe WIA-dekkingen De Goudse goedkoper

Archief

De Goudse heeft de premie voor de belangrijkste dekkingen van het WIA 0-tot-100 Plan verlaagd met percentages tussen 10% en 30%. Het gaat om de WIA-aanvullingsverzekering-boven de WIA-loongrens, de WGA-gatverzekering en de WGA-gatverzekering Plus. De verlaging geldt voor nieuwe verzekeringen.

Nieuwe WIA-dekkingen De Goudse goedkoper

De WIA-verzekeringen van De Goudse maken deel uit van het pakket PersoneelsImpulz. Werkgevers die overstappen naar De Goudse en kiezen voor de combinatie van VerzuimVizier Conventioneel met het WIA 0-tot-100 Plan of met de WGA-eigenrisicoverzekering profiteren van een actievoordeel. Zij krijgen een jaar gratis arbodienstverlening ter waarde van € 89,50 per werknemer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.