nieuws

Nieuwe kleuren voor Erasmus

Archief

Erasmus, in 2007 overgenomen door Delta Lloyd, heeft een nieuwe naam en huisstijl geïntroduceerd. Omdat de schadeverzekeringsactiviteiten zijn overgegaan naar Delta Lloyd, is ‘Leven’ achter de naam geplakt. Het oude logo met de gele ‘E’ is vervangen door een beeldmerk in de kleuren roze en paars.

Nieuwe kleuren voor Erasmus

Als slagzin is gekozen voor 'midden in het leven'. "De kleuren in de nieuwe huisstijl symboliseren alle fasen van het leven", aldus Erasmus, die verder zegt te kiezen voor herkenbare, eerlijke en nuchtere beelden. "We zijn een no-nonsensebedrijf, echt Rotterdams. Geen woorden, maar daden. Die mentaliteit hadden we al en zullen we ook in de toekomst blijven waarmaken voor onze klanten", zegt directeur Monique Rabou. Erasmus Leven telt circa zeventig medewerkers

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.