nieuws

Nieuwe aov bij Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd speelt met een nieuwe aov in op de perceptie bij ondernemers dat een aov duur is. "Wij bieden een aov met een betrouwbaar uitkeringsbeleid, uitstekende re-integratieondersteuning, tegen een vaak aantrekkelijk tarief", aldus Delta Lloyd.

 

De belangrijkste wijzigingen in de nieuwe aov betreffen de tarieven, de beroepenlijst en het te verzekeren bedrag. Delta Lloyd heeft de tarieven aangepast of verlaagd. Er is een nieuwe beroepenlijst met vijf beroepsklassen en het maximaal te verzekeren bedrag is naar _ 150.000 gegaan, was _ 100.000. De maximale acceptatieleeftijd is vastgesteld op 55 (50) jaar en de keuringsgrens is verhoogd naar _ 75.000 (50.000). Het verhogingsrecht is naar 25% (15%) gegaan (eens in de drie jaar) en de duur van de uitkering van de overlijdensdekking is nu drie maanden.

 

Zwangerschap

Verder heeft Delta Lloyd de voorwaarden rond zwangerschaps- en bevallingsuitkering verbeterd. Zo wordt de aov-uitkering niet verminderd met de eventuele uitkering vanuit de sociale wetgeving en is de minimale duur van de zwangerschap als criterium voor uitkering verlaagd naar twintig weken. Dit was 28 weken.

 

Bakker Rob

Bakker Rob wordt het boegbeeld van de nieuwe aov-campagne voor het intermediair. (Dit is een voor de tussenpersoon herkenbare klant", aldus Nathalie de Geus, directeur Inkomen en Verzuimbedrijf.

 

Daarnaast wil de verzekeraar de samenwerking met het intermediair verstevigen. Dit gebeurt onder meer door Inkomenworkshops voor zowel aov als Collectief Inkomen.

 

Reageer op dit artikel