nieuws

Nieuw bedrijf legt zich toe op verhalen loonschade

Archief

Met vestigingen in Zaandam (hoofdkantoor) en Almere is Regres Verzekerd van start gegaan. Deze onderneming richt zich op het verhalen van verzekeringsgerelateerde schade, met als focus loonschade voor werkgevers.

Nieuw bedrijf legt zich toe op verhalen loonschade

Regres Verzekerd zegt de belangen te willen behartigen van diverse partijen die direct of indirect schade lijden door een ongeval. Als er geen aansprakelijke partij is, wordt – voor particulieren – onderzoek gedaan naar eventueel bestaande verzekeringen waarop een beroep mogelijk is. Het bedrijf richt zich verder op volmachtbedrijven en zorg- en inkomensverzekeraars met het oog op het verhaal van uitgekeerde schade (verzuim, WIA en ziektekosten).

Regres Verzekerd heeft een samenwerkingsverband met expertise- en schaderegelingsbureau Tijbout. De directie van de nieuwe onderneming wordt gevoerd door Wouter Hensbergen, Coen Tijbout en Roald Kist.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.